​Døgnvagt & weekendvagt​

Brusedør i glas på specialmål i høj kvalitet

​Trænger din bruseniche til en opfriskning, eller mangler du en smart løsning til badedøren? Så kan du hos Aros Glas, i Mørke, finde et stort udvalg af brusedøre. Vi leverer løsninger til hele Østjylland, heriblandt Aarhus og Randers.

Vælg en brusedør i glas blandt vores store udvalg

Vi adskiller os fra det gængse byggemarked ved at have mulighed for at fremstille en brusedør efter mål til specielle løsninger. Vi har således ikke blot standardmål på vores brusedøre og brusekabiner, men laver fleksible løsninger tilpasset dine brusevægge på dit badeværelse. Din nye dør i glas, skal både passe til resten af badekabinen og naturligvis badeværelset som helhed.

En specialdesignet brusedør kan leveres og monteres til både nye og ældre huse i lige nøjagtigt det design og de mål, du ønsker og har behov for.

Hos os er kvaliteten i højsædet

​Når du skal have en ny brusedør i glas, bør du prioritere kvalitet. Er døren af ordentlig kvalitet, vil den have en længere levetid og holdbarhed. Hos Aros Glas er alle vores brusedøre derfor lavet af hærdet glas – sådan som det altid bør være i et badeværelse. Hærdet glas er 8 x stærkere end normalt glas og kan derfor tåle langt mere brug og slid.

​Med en brusedør i glas fra os er du ikke blot sikret løsninger af høj kvalitet, funktionalitet og fleksibilitet. Du kan også være helt sikker på, at sikkerheden er i top.

Vælg derfor den sikre løsning for dig og familien og få glæde af vores specialdesignede brusedøre i mange år.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en ny brusedør

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne med en unikt designet brusedør i glas på mål?

Kontakt os på telefon 70 20 96 96 eller e-mail info@arosglas.dk. Vi står klar til at fortælle dig meget mere om de mange fordele, vores specialdesignede løsninger tilbyder.

Du kan også se nærmere på vores eksempler på designglas og beslag, samt samle inspiration til dit unikke bad.

Ønsker du at gøre brug af vores tilbud om en unikt tilpasset og funktionel brusedør til dit badeværelse, kommer vi gerne ud og måler op, så vi har de nøjagtige mål, inden vi giver dig et tilbud på en brusedør i glas.

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket