​Døgnvagt & weekendvagt​

Forsatsruder til bevaringsværdige vinduer og fredede bygninger

Et ideelt alternativ til termovinduer

Forsatsruder kan være en rigtig god løsning de steder, hvor der ikke er mulighed for at implementere en termoløsning. Det kan f.eks. være i fredede bygninger eller i gamle og bevaringsværdige vinduer.

Hos Aros Glas tilbyder vi montering af forsatsruder efter mål til konkurrencedygtige priser for både private boligejere og for en række forskellige typer virksomheder. Det kan f.eks. være i Mørke, Aarhus eller Randers, som er nogle af de byer, vi ofte befinder os i, men det kan også være i andre omkringliggende områder, hvis det er her, du har brug for professionel hjælp til montering af forsatsruder.

Vinduer for dig der ikke vil gå på kompromis

Med forsatsruder kan du bevare dine gamle og smukke vinduer og samtidig holde på varmen. Så kunne du tænke dig at bytte træk, kulde og høje varmeregninger ud med smukke vinduer, der passer til bygningens stil, og som samtidig holder på varmen, så er forsatsvinduer et oplagt valg.

Et forsatsvindue bliver monteret indvendigt i bygningen foran det eksisterende vindue. På den måde har du mulighed for at bevare bygningens oprindelige arkitektoniske udtryk og historiske stil, uden at du skal gå på kompromis med komfort og energi.

I dag kan man få forsatsruder med lavenergiglas, som har den egenskab, at det reducerer varmetabet betragteligt. De kan både fås med hhv. et eller to lag energiglas.

Skal vi hjælpe dig med montering af dine nye forsatsruder?

Når du vælger at lade os hos Aros Glas stå for at montere dine nye forsatsruder, får du:

  • En professionel montering i højeste kvalitet
  • Arbejde udført af en glarmester, der er medlem af Det Danske Glarmesterlaug
  • Hjælp fra en virksomhed, der lægger vægt på medarbejdernes sikkerhed og arbejdsmiljø
  • Mulighed for at få isat vinduer efter specielle mål
  • Montering af forsatsruder til en skarp pris

Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du som privatperson eller erhvervskunde har brug for vores hjælp i Mørke, Aarhus, Randers eller omegn. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket