​Døgnvagt & weekendvagt​

Glastag til din bolig giver lys og luft

Hos Aros Glas i Mørke, tilbyder vi hurtig levering og professionel montering af glastag, til kunder i Aarhus, Favrskov, Randers, Norddjurs, Syddjurs og Odder.

Et glastag kan være en rigtig god løsning til dig, der ønsker masser af lys og luft, eksempelvis i din udestue, carport, på kontoret eller som ovenlysvinduer. Vi kan også lave glastag overdækning på terrassen eller lignende hvis det er dette, du ønsker.

Solstopglas til glastag reducerer solens skarpe stråler

Glastage fås blandt andet med solstopglas for at skærme af, for solens skarpe stråler og holde varmen på et tåleligt niveau, særligt i sommermånederne. Dette er for at undgå den ubehagelige "drivhuseffekt", og opnå et behageligt indeklima, under glastaget. 

Vi giver dig naturligvis, professionel vejledning i, hvad den bedste løsning for et givent projekt, vil være.

Lamineret glas for din sikkerhed

Ifølge Bygningsreglementet skal et glastag sættes forsvarligt op, så risikoen for personskade minimeres. Vi overholder alt gældende lovgivning på området og yder altid kompetent rådgivning på dine glasløsninger.

I tilfælde af brud, er glas i tage, eksempelvis altid lamineret, så det knuste glas ikke spredes til stor fare for personsikkerheden.

Sikkert glastag mod vind og vejr

Ruder og vinduer i tag og på skrå flader skal ligeledes dimensioneres for belastninger fra vind, sne, afsmeltning, glassets egenvægt og ulykker, for eksempel med personfald eller lignende.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 96 96 eller e-mail info@arosglas.dk for at høre nærmere om dine muligheder eller for at høre om vores priser på glastag.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket