​Døgnvagt & weekendvagt​

Interiørglas i private hjem og virksomheder​

Få smukke og moderne glasløsninger

Kunne du tænke dig at få smukke og moderne glasløsninger i din bolig eller i din virksomhed, og er du i den forbindelse på udkig efter en glarmester, der kan hjælpe dig? Så er vi hos Aros Glas et oplagt valg.

Vi kører bl.a. ud til kunder i Mørke, Randers og Aarhus, men vi kører også gerne ud til kunder i andre nærliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores hjælp.

5 gode grunde til at vælge vores firma

Vi ønsker i særdeleshed at fremhæve følgende 5 gode grunde til at vælge lige netop vores firma til montering af interiørglas:

  1. Vi kan tilbyde alt inden for glas, ruder og spejle – herunder også specialopgaver
  2. Vi er medlem af Det Danske Glarmesterlaug
  3. Hos os er du garanteret interiørglas i høj kvalitet
  4. Vi passer godt på vores ansatte og har fokus på et sundt arbejdsmiljø
  5. Vi lægger vægt på både din og vores sikkerhed

Vælg mellem mange forskellige typer interiørglas

Interiørglas kan dække over mange forskellige glasløsninger. Det kan f.eks. være stænkplader i køkkenet, specialhylder i stuen eller et gulv i glas i en overetage eller ned til kælderen – måske vinkælderen?

Det kan også være i form af et gelænder i glas ved en trappe eller en terrasse, eller det kan være mange andre særlige glasløsninger i det private hjem eller i en virksomhed. Mulighederne er mange, når det kommer til interiørglas, og hos Aros Glas står vi klar til at sikre os, at du får den helt rigtige løsning.

Vi udfører alle former for glarmesterarbejde for både private boligejere såvel som forskellige former for erhvervskunder, og vi tilbyder også interiørglas til vores kunder, der ønsker at gøre glas en del af deres indretning. Kontakt os her for at høre mere.

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket