​Døgnvagt & weekendvagt​

Brusevæg med dør – med et strejf af luksus

​Få et flot og funktionelt bad med en brusevæg i flot designglas fra Aros Glas i Mørke, nær Aarhus og Randers. Vi har kompetencerne til at fremstille unikt designede brusevægge i glas til dig, der søger højere kvalitet og fleksibilitet i din hverdag.

Specialdesignet brusekabine med kunden i fokus

Vælger du at få lavet en brusevæg med dør hos os, tilvælger du samtidigt høj kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Vores løsninger er alle lavet i hærdet glas, som er 8 x stærkere end normalt glas. Dette er din sikkerhed for en slidstærk brusekabine med lang levetid.

Giv dit badeværelse et skub i den rigtige retning, og lad det få et elegant og stilrent look med en brusevæg i flot design. Vi rådgiver gerne om de forskellige løsninger, så du som kunde får en løsning, der passer nøjagtigt til dine ønsker og behov.

Brusevæg med dør på mål og mange muligheder

Hos Aros Glas har vi mange forskellige designglas og beslag til din brusekabine. Du har derfor rig mulighed for at vælge en løsning, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Lad personligheden skinne igennem og giv kreativiteten frie rammer med en brusevæg efter mål, som imponerer og løfter badeværelset. 

​Udover, at vi udformer brusevægge efter mål, kan vi tilbyde både frostet glas og mange andre typer, så du får et personligt look. Desuden skal brusevæggen og brusedøren, naturligvis passe sammen, for at det ser godt ud.

Om du bør få brusevægge monteret i profiler eller klemmebeslag, afhænger af den individuelle løsning. Vi rådgiver, i den forbindelse, gerne om fordelene ved de forskellige muligheder, så du får en brusevæg med dør, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en ny brusevæg

Kunne du tænke dig at høre mere om muligheden for at få lavet en specialdesignet brusevæg med dør, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 96 96 eller e-mail info@arosglas.dk.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du allerede nu kender de rigtige mål, og ved hvilken type brusevæg du kunne tænke dig.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket