​Døgnvagt & weekendvagt​

Spejle på mål efter dine ønsker

Hos Aros Glas i Mørke, leverer vi spejle efter specialmål. Det gælder både helt almindelige spejle på mål, varmespejle, sandblæste spejle og facetspejle, som vi leverer til kunder i Aarhus, Favrskov, Randers, Norddjurs, Syddjurs og Odder.

Skal der opsættes en spejlvæg i fitnesscentret eller børnehaven, indbygges et spejl i badeværelset eller sættes et påklædningsspejl op, i de helt rigtige dimensioner, klarer vi opgaven.

Vi fremstiller alle slags spejle på mål, med lige den slibning, du foretrækker – lige fra et helt almindeligt spejl med en klassisk, poleret kant til et elektrisk varmespejl, der ikke dugger, når du er i bad.

Drømmer du om et skråt spejl eller et spejl med huller eller særlige udskæringer, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder ligeledes den ophængning, du helst vil have – som svævebeslag, med skjult ophæng eller limet op på væggen.

Vi har stor fokus på personsikkerheden

Et spejl kan lamineres, så det i tilfælde af brud, blot slår revner i stedet for at gå i tusindvis af småstykker, til stor fare for personsikkerheden.

En lige så god – og billigere – løsning kan være at lime spejlet op med ekstra meget lim, som holder eventuelle stumper og stykker forsvarligt på plads, hvis spejlet skulle gå i stykker.

Kontakt os og hør mere om spejle på mål

Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder, der er i forbindelse med spejle på mål, kan vi kontaktes på telefon 70 20 96 96 eller e-mail info@arosglas.dk.

Varmespejl

Varmespejlet har den egenskab, at det ikke dugger til, når der tages bad. Skal tilsluttes 220 volt.​

Sandblæst spejl

Spejl kan sandblæses som en ramme, eller så der kan komme lys igennem felter på spejlet.

Facetspejl

Spejl kan også laves med facetslibning. Facetten kan laves i forskellige bredder.

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket