​Døgnvagt & weekendvagt​

Montering af sikkerhedsglas

Sikringsglas i boliger og butikker

Hos Aros Glas har vi mange års erfaring som glarmester – bl.a. inden for udskiftning af alle former for glas, herunder sikkerhedsglas. Vi arbejder ofte for kunder i Mørke, Aarhus, Randers og omegn, men kommer naturligvis også gerne uden for disse områder.

Ved sikringsopgaver (indbrud) opererer forsikring og pension med fire sikringsklasser:

  • Gul​ – hæmmende
  • Grøn – hindrende
  • Blå – standsende
  • Rød – sikker

Afhængigt af værdierne i bygningen fastsættes sikrings niveauet til en af disse klasser. Alle bygningsdele inklusive vinduer og døre skal følge denne fastsættelse.

​Skaforklasserne vil bestå i henhold til F&P’s standardbetingelser for indbrud i erhvervsvirksomheder. Glas til personsikring kan selvfølgelig også leveres. Både mod skud fra håndvåben og eksplosioner.

Derfor anbefaler vi at få monteret sikkerhedsglas

Den primære fordel ved at anvende sikringsglas er, at man derved kan minimere risikoen for personskade kraftigt, hvis der f.eks. bliver slået hul på ruden. Vi anbefaler derfor, at der anvendes sikkerhedsglas følgende steder:

  • Glasdøre og terrassedøre
  • Gulvvinduer
  • Højt placerede vinduer, f.eks. tagvinduer

Desuden skal sikkerhedsglas ifølge loven anvendes i forbindelse med nybyggeri ved en række særligt udsatte steder. Det gælder f.eks. i døre og ved glasskillevægge.

Få et uforpligtende tilbud på sikringsglas

Er du interesseret i at høre mere om sikringsglas, eller er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette løsning for dig, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig en konkret pris på din opgave – så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket