​Døgnvagt & weekendvagt​

​Udskiftning af butiksruder og almindelige ruder

Få et nyt og flot butiksvindue

Hos Aros Glas i Mørke tilbyder vi levering og udskiftning af butiksruder og almindelige ruder i Østjylland og Djursland, herunder blandt andet i Randers, Århus og Odder.

Vi klarer alt i glas til døre og vinduer. Trænger dit hjem til nye termoruder, skal dit butiksvindue erstattes af nye ruder, eller er det på tide at få foretaget en udskiftning af ruder i terrasse- eller hoveddøren, er vi gerne din samarbejdspartner.

Udskiftning af butiksruder der skærmer for både lys og lyd

Vi tilbyder individuelle glasløsninger til både private, erhverv og butikker og kan blandt meget andet, tilbyde udskiftning af butiksruder med termoruder, der fungerer både lyd- og lysdæmpende, hvilket især kan være ideelt for butikker, der ligger ud til en svært trafikeret vej.

Vi kan ligeledes sætte vinduesfilm eller solstopglas op, der dæmper solens stråler betydeligt – en egenskab, der særligt er til gavn for kontorbygninger, hvor skarpt sollys kan genere medarbejdere og computerskærme.

Energiruder holder på varmen i butikken og hjemmet

Vi udfører udskiftning af ruder, herunder butiksvinduer, med energiruder, der kort fortalt kan sortere i solens kortbølgede stråler og de langbølgede stråler fra radiatoren.

Det betyder, at varmen fra solens stråler udnyttes samtidig med, at radiatorens varme bliver inden døre, så du slipper for at fyre for gråspurvene.

Vi tilbyder døre og vinduer i træ (herunder mahogni), alu og plast fra gode mærker i den bedste kvalitet:

Kontakt os og få en pris på udskiftning af ruder

Vi kan tilbyde udskiftning af butiksruder og almindelige ruder i specialmål og i alle former og buer. Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven med nye butiksvinduer eller ruder derhjemme. Kontakt os på telefon 70 20 96 96 eller skriv til vores e-mail info@arosglas.dk.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket