​Døgnvagt & weekendvagt​

Termoruder leveres og monteres

Hos Aros Glas i Mørke, tilbyder vi levering af nye termoruder eller udskiftning af gamle, punkterede termoruder i Aarhus, Favrskov, Randers, Norddjurs, Syddjurs og Odder.

Termoruder består af to lag glas limet sammen med en alu- eller kunststof-profil. Kunststofprofilen kan leveres i mange farver og isolerer bedre end alu-profilen, da aluminium er kuldeledende.

Termorudens egenskaber afhænger af dens sammensætning. Eksempelvis kan egenskaberne være:

Forskellige typer af termoglas og sammensætninger

Ruderne kan også leveres med selvrengørende glas. Glasset er belagt på ydersiden, der ved hjælp af solens UV-stråler nedbryder organisk snavs på ruden.

Ruden vaskes rent af regnvand, der fordeler sig over hele glasfladen, og ruden bliver derfor ikke stribet. Denne glastype kan selvfølgelig også leveres som superlavenergirude.

Flere af ovenstående typer kan kombineres, for eksempel kan lydisolerende energiruder kombineres med sikkerhedsglas.

Hvad koster termoruder?

Prisen for termoruder afhænger blandt andet af, om de også skal monteres, og hvor mange vinduer der er tale om. Den endelige pris afhænger desuden af, om glasset skal kombineres med eksempelvis sikkerhedsglas og energiruder.

Ønsker du en konkret pris på termoruder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 96 96 eller e-mail info@arosglas.dk

Ring endelig til os og få en snak om de forskellige muligheder og modtag en professionel rådgivning og vejledning i de forskellige typer og sammensætninger af termo- og lavenergiruder.

Energioversigt over termoruder:

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk