​Døgnvagt & weekendvagt​

Levering og montering af termoruder og energiruder

Hos Aros Glas i Mørke tilbyder vi levering af nye energiruder, termoruder eller udskiftning af gamle, punkterede termoruder i Århus, Favrskov, Randers, Norddjurs, Syddjurs og Odder til billige priser.

Fordelene ved energiruder og termoruder

Termoruder består af to lag glas limet sammen med en alu- eller kunststof-profil. Kunststofprofilen kan leveres i mange farver og isolerer bedre end alu-profilen, da aluminium er kuldeledende.

Termorudens egenskaber afhænger af dens sammensætning.  Eksempelvis kan egenskaberne være:

Forskellige typer af termoglas og sammensætninger

Termoruder kan også leveres med selvrengørende glas. Glasset er belagt på ydersiden, der ved hjælp af solens UV-stråler nedbryder organisk snavs på ruden.

Ruden vaskes rent af regnvand, der fordeler sig over hele glasfladen, og ruden bliver derfor ikke stribet. Denne glastype kan selvfølgelig også leveres som super-lavenergiruder.

Flere af ovenstående typer kan kombineres, for eksempel kan lydisolerende energiruder kombineres med sikkerhedsglas.

Udskiftning af punkterede termoruder

Er din termorude punkteret, hjælper vi også gerne til med professionel udskiftning af punkterede termoruder, så du undgår dug mellem glassene. Vi har mange års erfaring inden for udskiftning af punkterede termoruder, og vi gør det tilmed til en fordelagtig pris.

Hvad koster energiruder?

Prisen for energiruder og andre former for vinduesglas afhænger blandt andet af, om de også skal monteres, og hvor mange vinduer der er tale om. Den endelige pris afhænger desuden af, om glasset skal kombineres med eksempelvis sikkerhedsglas.

Ønsker du en billig pris på udskiftning af punkterede termoruder eller montering af nye energiruder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 96 96 eller e-mail info@arosglas.dk.

Ring endelig til os og få en snak om de forskellige muligheder og modtag en professionel rådgivning og vejledning i de forskellige typer vinduesglas. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.

Energioversigt over termoruder​

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket