​Døgnvagt & weekendvagt​

​Glasfacade monteres af dygtige fagfolk

Giv din facade et stilmæssigt løft og få mere lys ind i boligen

Kunne du tænke dig at få mere lys og luft ind i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren glarmester, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hvis du drømmer om en glasfacade i din bolig, din butik, din restaurant eller et helt fjerde sted, så kan vi hos Aros Glas hjælpe dig. Vi tilbyder glasfacader til både private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i bl.a. Mørke, Aarhus, Randers og flere andre omkringliggende områder.

5 fordele ved at vælge os til montering af en glasfacade

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge lige netop os hos Aros Glas, hvis du kunne tænke dig at få monteret en glasfacade. Her kan i særdeleshed fremhæves følgende 5 fordele:

  1. Vi er specialister og kan udføre alt i glas og ruder
  2. Vi er medlem af Det Danske Glarmesterlaug
  3. Du er sikret en høj kvalitet i det udførte arbejde
  4. Vi lægger vægt på et sundt arbejdsmiljø
  5. Vi tilbyder en skarp pris på din glasfacade​

Vi passer godt på vores ansatte

Glarmesterarbejde er tungt, og da vi ønsker at passe godt på vores ansatte, har vi valgt at investere i en Smartlift 380 Outdoor, som er en terrængående og intelligent lift, der kan løft helt op til 380 kg glas ved hjælp af vakuum.

Har du brug for kompetent rådgivning og vejledning?

Er du i tvivl om, hvorvidt en glasfacade vil være den rette løsning for lige netop dig, eller kunne du tænke dig at høre mere om de andre muligheder, vi kan tilbyde? Så kontakt os.

Med en facade i glas vil du ikke kun få mere lys ind i dine lokaler – du vil også give bygningens facader et stilmæssigt løft.

Et glastag kan f.eks. være et godt alternativ til en facade i glas, hvis du ønsker at få mere lys ind i din udestue, eller hvis du ønsker en overdækning på din terrasse, som ikke skal mørklægge hele din bolig, som en almindelig overdækning typisk gør.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne og lad os komme i kontakt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

AROS GLAS V/Jacob Frahm

CVR: 27189784

Kontakt

Telefon: 70 20 96 96

E-mail: info@arosglas.dk

​Butikkens åbningstider

Man-torsdag: 13.00 - 17.00

Fredag: 13.00 - 16.00

Weekend lukket